Over Dapog

Uw dier is uw en onze beste vriend….

Locatie Winschoten

24 uur per dag diergeneeskundige zorg

Ons team van 3 dierenartsen en 7 gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes bieden 24 uur per dag diergeneeskundige zorg aan uw huisdier / gezelschapsdieren. Honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten, fretten en alle overige gezelschapsdieren zijn op onze makkelijk bereikbare praktijk aan de Industrieweg 23 te Winschoten welkom. DAPOG beschikt over een ruim eigen parkeerterrein zodat u altijd dichtbij onze ingang kunt parkeren. Daarnaast hebben wij een kleine dependance in Midwolda. Met ingang van januari 2011 draait onze praktijk mee in een dienstenkring voor de diensten in de weekenden. Het kan daardoor voorkomen dat u voor spoedgevallen naar een andere praktijk wordt doorverwezen. Dit wordt medegedeeld op het antwoordapparaat van de praktijk.

Al onze assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair dierenarts-assistente en kunnen u op deskundige wijze informeren over onze producten en diensten en u met raad en daad terzijde staan bij vragen over uw huisdier.

Bij onze balie kunt u terecht voor het maken van een afspraak voor de behandeling van uw dier als het zijn enting nodig heeft, als het ziek is, of voor het inplannen van een operatie van uw huisdier.

Daarnaast vindt aan onze balie de verkoop van diervoeders plaats en de verkoop van producten uit onze ruim gesorteerde apotheek. Wij hebben een ruim assortiment aan producten die u zonder recept kunt kopen (de zogenaamd vrije middelen) zoals: teken- en vlooien-bestrijdingsmiddelen, wormenkuren en huidverzorgingsproducten. Daarnaast vindt via de balie ook de verkoop plaats van door de dierenarts voorgeschreven medicijnen.

Voor administratieve zaken zijn wij bereikbaar op administratie@dapog.nl.

Het DAPOG Team verwelkomt u van harte.

Locatie Midwolda

24 uur per dag diergeneeskundige zorg

Op deze vestiging werkt dierenarts de heer E.P van der Wel.

De openingstijden zijn:

Maandag en vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

Via de assistente in Winschoten kan een afspraak gemaakt worden (Tel: 0597 414227)

In overleg kunnen tevens medicijnen en voer op de openingstijden worden afgehaald.

De dependance beschikt over een basisuitrusting, uitgebreid onderzoek en operaties worden op de hoofdvestiging uitgevoerd.

Bereikbaarheid

De dependance is goed bereikbaar vanaf verschillende invalsroutes:

Vanuit Winschoten gaat u via de Kloosterbrug het  Winschoterdiep over  dan linksaf evenwijdig aan het kanaal en  na 400 m rechtsaf over het viaduct van de A 7 langs de Midwolderplas,u blijft deze weg volgen en komt dan over de Hoethslaan Midwolda binnen nadat u het plaatsnaambordje Midwolda bent gepasseerd slaat u na 600 m rechtsaf de H.Bovenlaan in het eerste huis rechts is de praktijk.

Vanuit Finsterwolde gaat u via Oostwold richting Midwolda,na de bakker en voor Gasterij Smits  linksaf de Hoethslaan op dan na 500-600 m linksaf de H.Bovenlaan in en het eerste huis rechts is de praktijk.

Vanuit Scheemda komt u over de Hoofdweg Midwolda binnen na Gasterij Smits gaat u rechtsaf de Hoethslaan op na 500-600 m linksaf de H.Bovenlaan in dan het eerste huis rechts is de praktijk.

Het DAPOG Team verwelkomt u van harte.