Het DAPOG Team

Ons team van 3 dierenartsen en 9 gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes bieden op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren. 

Al onze assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente en kunnen u op deskundige wijze informeren over onze producten en diensten en u met raad en daad terzijde staan bij vragen over uw huisdier.

Jenny Monna

Dierenarts

In 1998 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Na een aantal jaren in Dordrecht en daarna in Roosendaal gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 januari 2004 gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen in Winschoten. Per 1 januari 2005 ben ik geassocieerd in de maatschap. Destijds nog met ons vieren in een gemengde praktijk. Vanaf 2007, na het vertrek van dierenarts Gorter, met ons drieën (Ingrid de Goederen, Erik van der Wel en ikzelf) in een praktijk voor gezelschapsdieren. Naast het doen van spreekuren en huisvisites, opereer ik gemiddeld één ochtend per week en ga één middag per week naar het asiel. Ik woon in het mooie dorp Scheemda, samen met mijn jonge ondeugende Duitse Herder Sientje en met mijn (te) grote rode kater Pino, die een aantal jaren geleden uit het asiel is gekomen. Mijn vrije tijd wordt uiteraard voor een deel aan hun besteed. Sientjes grootste hobby is spelen in de achtertuin met haar tennisballen en voetballen en “meehelpen” met tuinieren…. De afgelopen jaren hebben wij onze praktijk steeds beter uitgerust ten behoeve van de uitoefening van de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren. Door bijvoorbeeld de aanschaf van bloedanalyse apparatuur, gasanesthesie met bewaking, dentale apparatuur, etc. proberen we uw huisdier een zo optimaal mogelijke behandeling te bieden. Afgelopen jaar hebben onze opname ruimtes camerabewaking met geluid gekregen, zodat wij 24 uur per dag uw huisdier in de gaten kunnen houden als dit noodzakelijk is. Sinds januari van dit jaar hebben wij de beschikking over digitale röntgen-ontwikkel-apparatuur, waardoor wij een veel hogere beeldkwaliteit verkrijgen. Uiteraard zijn er nog voldoende wensen voor de toekomst. Naast de aanschaf van apparatuur proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door het volgen van nascholingen. Samen met ons vaste team van zeven assistentes en mijn twee collega-dierenartsen hoop ik u te mogen begroeten op onze praktijk, Jenny Monna

Erik van der Wel

Dierenarts

Mijn naam is Erik van der Wel, ik ben in 1985 afgestudeerd en heb gedurende de opleiding als specialisatie de gezelschapsdieren gedaan. Na enkele jaren elders in het land als assistent gewerkt te hebben, ben ik vanaf januari 1988 bij de Dierenartsenpraktijk Oost-Groningen gaan werken. Na een jaar ben ik toegetreden tot de maatschap. Vanaf 1 januari 2007 is de praktijk uitsluitend gericht op de behandeling van gezelschapsdieren. De uitbreiding van ons laboratorium in de daaropvolgende jaren en de recente mogelijkheden van digitale röntgen zijn een goede basis voor een gedegen onderzoek. Door deze mogelijkheden en het regelmatig volgen van nascholingen lijft het beroep zich ontwikkelen en ook na jaren van praktijk uitoefenen zeer boeiend. Mijn speciale interesse ligt in de oogheelkunde, dermatologie en oncologie.

Ingrid de Goederen

Dierenarts

In 1990 begon ik aan de opleiding tot dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht waar ik in 1997 afstudeerde. Aanvankelijk trok mij de behandeling van grote huisdieren zoals koeien, varkens en paarden meer dan de gezelschapsdieren, maar aan het einde van de opleiding en tijdens mijn 1e baan in de Achterhoek werd mij duidelijk dat daar toch niet mijn hart lag. Na 9 maanden in de Achterhoek te hebben gewerkt, ben ik In 1998 bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen komen werken omdat ik in de Achterhoek niet de gelegenheid had om gezelschapsdieren te behandelen. Ik ben blij dat ik destijds de stap naar “ het hoge noorden” heb gemaakt. Het bevalt me hier erg goed. Sinds april 2000 ben ik geassocieerd. In 2007 veranderde de setting van de praktijk naar alleen het behandelen van gezelschapsdieren, dat heeft mij gestimuleerd om me hier nog verder in te verdiepen. Mijn interesse ligt op het vlak van de chirurgie en de interne ziekten. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn Riesenschnauzer Gabi aan gehoorzaamheids- en/of behendigheidstraining te doen. Op die manier ben je eens anders met je huisdier bezig. Lekker rennen en springen, ze gaat dan helemaal uit haar dak. Tot ziens in de praktijk, Ingrid

Bernadette Bodde

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Bernadette Bodde. Sinds 1998 werkzaam bij DAP Oost-Groningen. Voor de meesten vast een bekend gezicht. Momenteel werk ik op maandag, donderdag en vrijdag. Voornamelijk ben ik bij de operaties, spreekuren en balie/telefoon te vinden. Naast mijn werk ben ik moeder van een dochter, waar natuurlijk veel tijd aan te besteden is. Ook vind ik het geweldig om met onze nieuwe pup (friese staby kruising) te wandelen. Daarnaast heb ik nog de verzorging van 2 konijnen

Stefanie Hempen

Paraveterinair assistente

Hallo, mijn naam is Stefanie Hempen. Ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Oost-Groningen. Ik ben vooral te vinden in de spreekkamer tijdens het spreekuur en ik verzorg de dieren in de opname. Daarnaast ben ik ook af en toe bij de balie te vinden.
Ik vind het erg leuk om met dieren te werken. Maar ook het contact met hun baas en het beantwoorden van vragen die zij hebben over hun huisdier is iets wat ik graag doe.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen. Ook ga ik graag wandelen of fietsen om lekker van de natuur te genieten.

Emmy Boonstra

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Emmy en ben sinds 2001 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Oost Groningen. Ik doe nu voornamelijk baliewerkzaamheden. Dat wil zeggen het maken van afspraken, het geven van advies wat betreft o.a. voeding en anti-parasitaire middelen, meegeven van medicatie, telefoon enz. Ik ben een echte dier- en natuurliefhebber en ben dan ook vaak in mijn vrije tijd met de honden op pad in mooie natuurgebieden. Verder ben ik het liefst creatief bezig of lekker tegen de wind in op de motor.

Maartje Reumerman

Paraveterinair assistente

Ik ben Maartje Reumerman, ben in januari 2007 begonnen bij Dierenartsenpraktijk Oost-Groningen. Ben na mijn stage gebleven, en heb het erg naar mijn zin. Het contact met de klanten en hun huisdieren spreekt mij erg aan. Een aantal dagen per week doe ik de balie, de andere dagen werk ik achter in de spreekkamers en in de operatie kamer. Ook kunt u bij mij terecht op het assistente spreekuur. Samen met een collega doe ik ook de Puppyparty’s. Een maandelijkse avond voor nieuwe pups en hun eigenaren. Samen met mijn vriend Johan woon ik in Finsterwolde, met onze kat Jackson. Mijn grootste hobby is de paardensport, we hebben zelf twee paarden. Waarmee ik ook regelmatig op wedstrijden te vinden ben.

Janet Degenhart

Administratrice

Ik ben Janet Degenhart. Sinds 1999 woon ik in Winschoten, daarvoor heb ik in Haarlem gewoond, waar ik ook ben opgegroeid. Ik ben getrouwd en heb twee – inmiddels uitwonende – dochters. Sinds 2003 ben ik werkzaam bij de praktijk. Hier verzorg ik de administratie, zowel de financiële als de personeelsadministratie. Ook heb ik nog de taak om de website te beheren. Dit doe ik 3 ochtenden in de week . In de middaguren ben ik vaak te zien langs de wegen in en om Winschoten. Ik doe aan hardlopen, fietsen en wandelen. 

Nikita Velema

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Nikita Velema. In 2012 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb mijn stages afgerond op deze praktijk. Begin 2013 ben ik vast in dienst gekomen bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen. Ik ben voornamelijk in de spreekkamers te vinden om met spreekuren te helpen en in de O.K. bij de operaties. Ook het verzorgen van de opname patiënten is een taak waar ik graag mee bezig ben. Zelf heb ik thuis nog 2 honden genaamd Nestor en Guus. In juni 2016 heb ik de cursus voedingsconsulente afgerond en kan u dus ook goed informeren welke voeding goed is voor uw hond of kat. Ook als uw hond te dik is en u het zelf moeilijk vindt om hieraan te werken kan ik u daarbij helpen. U kunt altijd een afspraak maken via het telefoonnummer 0597-414227 In september 2016 heb ik de cursus katten scheren zonder narcose gevolgd. Dus heeft u een kat die zichzelf slecht kan verzorgen en niet al te makkelijk is? Maak dan een afspraak dan kunnen we kijken of we met rust toch de kat kunnen helpen zonder dat het dier hiervoor onder narcose moet. Aarzel niet, want we willen graag uw kat helpen.

Marloes Smith

Paraveterinair assistente

Ik ben Marloes Smith, 27 jaar en sinds maart 2018 hier in de praktijk. Samen met mijn vriend zijn we trotse ouders van 2 dochters. Ook hebben we 2 labradors Noah en Keet. U kunt me op de dinsdag en woensdag tegenkomen in de spreekkamer bij de dierenarts. Verder werk ik ook nog bij een melkveehouder waar ik koeien melk. Tevens ben ik ook nog werkzaam als fotografe in de regio.

Mijn hobby’s zijn paardrijden, fotografie en lekker wandelen met de honden.

Wendy Kuiper

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Wendy Kuiper en ben sinds 2011 werkzaam als paraveterinair en ben vanaf april 2018 bij Dapog te vinden. In mijn vrije tijd rijd ik paard en ben ik paardrij-instructrice.

Ook ben ik vaak in het bos te vinden om een lange wandeling met mijn 2 hondjes te maken. In de praktijk ben ik zowel aan de balie, in de spreekkamers, als in de operatiekamer en opname te vinden. Dus wie weet, tot ziens!