Het DAPOG Team

Het DAPOG Team

Ons team van 3 dierenartsen en 6 gediplomeerde paraveterinaire dierenartsassistentes bieden op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren. 

Al onze assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente en kunnen u op deskundige wijze informeren over onze producten en diensten en u met raad en daad terzijde staan bij vragen over uw huisdier.

VACATURE VOOR DIERENARTS
Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dierenarts met specialisatie gezelschapsdieren voor 30-32 uur per week, verdeeld over 4 dagen van dinsdag tot en met vrijdag.

De functie

  • Dierenarts gezelschapsdieren
  • Arbeidsvoorwaarden en betaling volgens Nederlandse CAO “Dierenarts in loondienst”
  • Bereidheid op termijn tot het invullen van diensten
  • Binnen onze praktijk vinden wij het belangrijk dat er zowel aan de patiënt als de cliënt voldoende aandacht wordt besteed

Bijzonderheden

  • Tijdelijke woonruimte beschikbaar
  • Bereidheid om op termijn naar Winschoten of omstreken te verhuizen
  • Associatie in de toekomst behoort tot de mogelijkheden

Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar administratie@dapog.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Erik van der Wel

Dierenarts

Mijn naam is Erik van der Wel, ik ben in 1985 afgestudeerd en heb gedurende de opleiding als specialisatie de gezelschapsdieren gedaan. Na enkele jaren elders in het land als assistent gewerkt te hebben, ben ik vanaf januari 1988 bij de Dierenartsenpraktijk Oost-Groningen gaan werken. Na een jaar ben ik toegetreden tot de maatschap. Vanaf 1 januari 2007 is de praktijk uitsluitend gericht op de behandeling van gezelschapsdieren. De uitbreiding van ons laboratorium in de daaropvolgende jaren en de recente mogelijkheden van digitale röntgen zijn een goede basis voor een gedegen onderzoek. Door deze mogelijkheden en het regelmatig volgen van nascholingen lijft het beroep zich ontwikkelen en ook na jaren van praktijk uitoefenen zeer boeiend. Mijn speciale interesse ligt in de oogheelkunde, dermatologie en oncologie.

Jenny Monna

Dierenarts

In 1998 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Na een aantal jaren in Dordrecht en daarna in Roosendaal gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 januari 2004 gaan werken bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen in Winschoten. Per 1 januari 2005 ben ik geassocieerd in de maatschap. Destijds nog met ons vieren in een gemengde praktijk. Vanaf 2007, na het vertrek van dierenarts Gorter, met ons drieën (Ingrid de Goederen, Erik van der Wel en ikzelf) in een praktijk voor gezelschapsdieren. Naast het doen van spreekuren en huisvisites, opereer ik gemiddeld één ochtend per week en ga één middag per week naar het asiel. Ik woon in het mooie dorp Scheemda, samen met mijn jonge ondeugende Duitse Herder Sientje en met mijn (te) grote rode kater Pino, die een aantal jaren geleden uit het asiel is gekomen.

Mijn vrije tijd wordt uiteraard voor een deel aan hun besteed. Sientjes grootste hobby is spelen in de achtertuin met haar tennisballen en voetballen en “meehelpen” met tuinieren…. De afgelopen jaren hebben wij onze praktijk steeds beter uitgerust ten behoeve van de uitoefening van de diergeneeskunde voor gezelschapsdieren. Door bijvoorbeeld de aanschaf van bloedanalyse apparatuur, gasanesthesie met bewaking, dentale apparatuur, etc. proberen we uw huisdier een zo optimaal mogelijke behandeling te bieden. Afgelopen jaar hebben onze opname ruimtes camerabewaking met geluid gekregen, zodat wij 24 uur per dag uw huisdier in de gaten kunnen houden als dit noodzakelijk is.

Sinds januari van dit jaar hebben wij de beschikking over digitale röntgen-ontwikkel-apparatuur, waardoor wij een veel hogere beeldkwaliteit verkrijgen. Uiteraard zijn er nog voldoende wensen voor de toekomst. Naast de aanschaf van apparatuur proberen wij zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door het volgen van nascholing. Samen met ons vaste team van zeven assistentes en mijn twee collega-dierenartsen hoop ik u te mogen begroeten op onze praktijk, Jenny Monna

Ingrid de Goederen

Dierenarts

In 1990 begon ik aan de opleiding tot dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht waar ik in 1997 afstudeerde. Aanvankelijk trok mij de behandeling van grote huisdieren zoals koeien, varkens en paarden meer dan de gezelschapsdieren, maar aan het einde van de opleiding en tijdens mijn 1e baan in de Achterhoek werd mij duidelijk dat daar toch niet mijn hart lag. Na 9 maanden in de Achterhoek te hebben gewerkt, ben ik In 1998 bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen komen werken omdat ik in de Achterhoek niet de gelegenheid had om gezelschapsdieren te behandelen. Ik ben blij dat ik destijds de stap naar “ het hoge noorden” heb gemaakt. Het bevalt me hier erg goed. Sinds april 2000 ben ik geassocieerd. In 2007 veranderde de setting van de praktijk naar alleen het behandelen van gezelschapsdieren, dat heeft mij gestimuleerd om me hier nog verder in te verdiepen. Mijn interesse ligt op het vlak van de chirurgie en de interne ziekten. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn Riesenschnauzer Gabi aan gehoorzaamheids- en/of behendigheidstraining te doen. Op die manier ben je eens anders met je huisdier bezig. Lekker rennen en springen, ze gaat dan helemaal uit haar dak. Tot ziens in de praktijk, Ingrid

Stefanie Hempen

Paraveterinair assistente

Hallo, mijn naam is Stefanie Hempen. Ik ben sinds november 2016 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Oost-Groningen. Ik ben vooral te vinden in de spreekkamer tijdens het spreekuur en ik verzorg de dieren in de opname. Daarnaast ben ik ook af en toe bij de balie te vinden.
Ik vind het erg leuk om met dieren te werken. Maar ook het contact met hun baas en het beantwoorden van vragen die zij hebben over hun huisdier is iets wat ik graag doe.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fitnessen. Ook ga ik graag wandelen of fietsen om lekker van de natuur te genieten.

Emmy Boonstra

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Emmy en ben sinds 2001 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Oost Groningen. Ik doe nu voornamelijk baliewerkzaamheden. Dat wil zeggen het maken van afspraken, het geven van advies wat betreft o.a. voeding en anti-parasitaire middelen, meegeven van medicatie, telefoon enz. Ik ben een echte dier- en natuurliefhebber en ben dan ook vaak in mijn vrije tijd met de honden op pad in mooie natuurgebieden. Verder ben ik het liefst creatief bezig of lekker tegen de wind in op de motor.

Cindy Bos

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Cindy Bos. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en ben ik ook bij verschillende praktijken werkzaam geweest. Sinds Maart 2020 ben ik werkzaam bij Dierenartspraktijk Oost-Groningen. U kunt mij voornamelijk tegenkomen in de spreekkamer, ook help ik bij de operaties en opname patiënten en ben ik heel af en toe bij de balie te vinden. Ik ben dus op verschillende plekken werkzaam in de praktijk.

Zelf woon ik in Scheemda, samen met mijn partner, onze hond Haru, kat Liza, en 3 vlaamse reuzen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig of bekijk ik de allernieuwste films & series. Al van kleins af aan ben ik omringd door dieren. Mijn vader heeft altijd schapen en geiten gehad en mijn moeder honden & katten. Ik vind alle diersoorten leuk, maar het allerliefste ben ik met honden bezig.

Tot ziens in de praktijk!

Nikita Velema

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Nikita Velema. In 2012 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb mijn stages afgerond op deze praktijk. Begin 2013 ben ik vast in dienst gekomen bij Dierenartsenpraktijk Oost Groningen.  

Ik ben voornamelijk in de spreekkamers te vinden om met spreekuren te helpen en in de O.K. bij de operaties. Ook het verzorgen van de opname patiënten is een taak waar ik graag mee bezig ben.
Zelf heb ik thuis nog 2 honden genaamd Nestor en Guus.  En ben ik mijn vrije tijd veel bij de paarden te vinden. In 2020 ben ik moeder geworden van een dochter.

 

Naomi Dijkema

Paraveterinair assistente

Hallo, mijn naam is Naomi Dijkema. In 2015 heb ik mijn opleiding tot Dierverzorger afgerond en besloot ik door te studeren. Ik ben doorgegaan met Paraveterinair en in April van 2019 was ik begonnen met mijn laatste stage bij Dierenartsen praktijk Oost-Groningen. In Juli heb ik mijn diploma tot Paraveterinair in ontvangst mogen nemen en ben ik rond blijven hangen op de praktijk. Je zult mij veel zien in de spreekkamers, en daardoor ook wat achter de balie, en in de opname. Soms sta ik nog wel eens in de operatiekamer dus ik hobbel overal een beetje rond!

In mijn vrije tijd werk ik ook nog eens bij een hondenschool. Hierbij geef ik puppycursussen, jonge honden lessen en gevorderden! Zelf doe ik ook veel aan sporten. In de zomer periodes ben ik met vanalles en nog wat bezig om mijzelf bezig te houden en in de winter periodes sta ik op het ijs als ijshockeyer bij het opleidingsteam van Gijs Groningen.

Zelf ben ik wonende in Veendam en ben ik omringd met dieren. We hebben binnen 4 katten en nog 1 buiten kat. Het begon ooit eens met 2 maar langzaam aan hadden we een getraumatiseerde kat overgenomen, een kat die verwaarloosd werd en de kat van mijn opa en oma. Zo kregen we een kleine katten roedel thuis. Mijn interesses liggen dus ook veel in het gedrag van dieren, zowel honden als katten. Zelf heb ik ook 4 jaar gewerkt bij een Stichting voor verwilderde en moeilijk herplaatsbare katten. Dus patienten waarbij de nageltjes tevoorschijn komen ben ik niet zo bang voor!

Dus wie weet tot ziens in de praktijk!

 

Jolien Spijker

Paraveterinair assistente

Mijn naam is Jolien Spijker en ik ben na mijn stage in 2010 gebleven bij DAPOG. Ik doe voornamelijk baliewerkzaamheden.  In januari 2016 ben ik mama geworden van een prachtige dochter Lynn, samen met haar, hond Gio en 2 katten, woon ik in Winschoten. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak samen met Lynn en Gio in de natuur te vinden, gaan we graag uit eten of zijn we gezellig samen met vrienden. Ook sport ik nog zo nu en dan.